Dansk design blog -  Vægure & verdensure - 5 års gsranti - 5 stjerner på Trustpilot

Montering af Flextime væguret

Hvordan monteres Flextime?
Flextime væguret er nemt at montere. Urværket hænger på en skrue og tidsprikkerne er selvklæbende. Til at placere tidsprikkerne korrekt benyttes den vedlagte monteringsskabelon. Der findes også skabeloner i flere størrelser som gratis kan downloades. Se hvordan Flextime monteres i filmen herunder:

   

Sådan afmonteres tidsprikkerne
Med den rigtige teknik er det muligt at afmontere de selvklæbende tidsprikker uden at beskadige væggen. Brug en skarp hobbykniv og før knivbladet ind mellem væggen og klæbepuden. Skær rundt om puden til den er fri og slipper væggen af sig selv. Rester af klistermasse på væggen kan forsigtigt fjernes med rensebenzin.

Se hvordan tidsprikkerne afmonteres i denne film:

   

Køb en klar-til-brug skabelon
Du kan købe færdige monteringsskabeloner til montering af ure. De kan bruges til at montere et Flextime vægur med en diameter på mellem 20 og 110 cm. De er trykt på kraftigt papir og er klar til brug. Så slipper du for at downloade, printe, klippe og tape.

Monteringsskabelon


Download en gratis skabelon

Herunder kan du gratis downloade en monteringsskabelon. Den findes i tre forskellige størrelser. Tallene 50, 70 og 90 angiver den maksimale diameter i cm, der kan laves med den pågældende skabelon. Du skal selv printe, klippe og tape skabelonerne sammen inden de kan benyttes. Klik på en skabelon for at downloade:

Skabelon 50 cm Skabelon 70 cm Skabelon 90 cm

Ønsker du en diameter større end 90 cm, kan du ved brug af en tommelstok eller lineal selv forlænge tidslinjerne til det ønskede mål. Vejledning til montage er påført skabelonerne.

For at åbne skabelonerne skal du bruge Adobe Acrobat Reader. Programmet kan downloades gratis på Adobes hjemmeside.

Vores webshop bruger cookies. Læs mere om cookies her.